Quins dies es celebra la Fira Multisectorial de Ripoll 2022?

 

 La Fira multisectorial de les 40 Hores de Ripoll, amb més de 100 anys d’història, torna al seu format habitual i se celebrarà els dies 1, 2 i 3 d’abril, el cap de setmana abans del Diumenge de Rams.

Hi haurà algunes coses que seran diferents, sobretot pel que fa als espais firals, que s’amplien per tal de no generar aglomeracions. 

 

A qui va dirigida?

 

Aquesta fira serveix d’aparador per productes el·laborats i venuts a la comarca. Compta amb estands comercials de quasi bé tots els àmbits: agrícola, comercial, industrial, turístic, juvenil, artesà, automoció, mercat tradicional i fira d’entitats.

Focs i Estufes Romans hi serà present amb diferents productes! I per donar-hi un caràcter més festiu també es duràn a terme actes lúdics, com per exemple el Tastatast o el trenet de la fira. 

 

Saps a què respon el nom de 40 hores?

Doncs que antigament, els dos últims dies de quaresma i el diumenge de Passió, el Santíssim romania exposat durant quaranta hores al monestir. 

 

Què hi trobarem a la Fira?

 

 A les places de l’Ajuntament i Abat Oliba, hi haurà els expositors de Productes del Ripollès i altres productors alimentaris de proximitat. 

A les places de Sant Eudald i Gran, la Unió Intersectorial i Empresarial del Ripollès (UIER) i Ripoll Comerç (antiga Unió de Botiguers de Ripoll) presentaran les seves propostes i activitats. 

Al passeig Ragull hi haurà un Mercat Jove amb creadors i creadores de moda i altres artesanies, mentre que a la Devesa del Pla hi haurà els expositors de la Multisectorial, amb estands, carpes i espais; les entitats de Ripoll i el sector de l’automoció. I com a complement, atraccions per a tothom. 

Aquesta renovada edició espera assolir els expositors i els visitants de l’any 2019 i per això comptarà amb una important campanya de promoció per atreure visitants del Ripollès i de les comarques veïnes. 

Obrir conversa.
Diga'm en què puc ajudar-te?
Hola! Diga'm en què puc ajudar-te?