Seleccionar página

Què és el pellet?

Els pellet són un producte totalment natural, catalogat com biomassa sòlida, el qual està format per cilindres molt petits, d’uns pocs mil·límetres de diàmetre.

Elaborats a partir de serradures naturals seques, sense cap additiu, ja que s’utilitza la mateixa lignina que conte les serradures com aglutinant, comprimint el serrin a alta pressió per formar el pellet, el que fa que els pellet tinguin una composició molt densa i dura. Aconseguint així tenir un gran poder calorífic.

que es el pellet
que es el pellet

Què és el pellet?

Els pellet són un producte totalment natural, catalogat com biomassa sòlida, el qual està format per cilindres molt petits, d’uns pocs mil·límetres de diàmetre.

Elaborats a partir de serradures naturals seques, sense cap additiu, ja que s’utilitza la mateixa lignina que conte les serradures com aglutinant, comprimint el serrin a alta pressió per formar el pellet, el que fa que els pellet tinguin una composició molt densa i dura. Aconseguint així tenir un gran poder calorífic.