Seleccionar página

Com emmagatzemar el pellet a casa nostra? 

L’únic que s’ha de tenir en compte són les següents recomanacions per conservar-lo en el seu millor estat al màxim temps possible:

L’estança ha de ser seca per evitar que el material es mulli i es faci malbé. És convenient que a la zona d’emmagatzematge disposí d’una finestra o forat per ventilar-la. Com veieu els requisits per la seva conservació són molt pocs i a més no caduca.

com guardar el pellet a la nostra llar
com guardar el pellet a la nostra llar

Com emmagatzemar el pellet a casa nostra? 

L’únic que s’ha de tenir en compte són les següents recomanacions per conservar-lo en el seu millor estat al màxim temps possible:

L’estança ha de ser seca per evitar que el material es mulli i es faci malbé. És convenient que a la zona d’emmagatzematge disposí d’una finestra o forat per ventilar-la. Com veieu els requisits per la seva conservació són molt pocs i a més no caduca.